Reisebrev fra Lerøy

Fredag kveld tok klubbens 18-åringer toget fra Oslo til Bryne.

Bryne – kjent som hjembyen til Erling Braut Haaland, ble lagets base gjennom helgen.

Etter en lang frokost lørdag morgen ventet første kamp mot Kongsvinger, men dessverre fløyt ikke spillet like lett som «mitt skip er lastet med» på toget dagen før. Det var en kamp preget av uvanlig mange skuddbom og tekniske feil fra vår side, vi hadde store problemer med å lage mål. Likevel var det lyspunkter – forsvaret vårt stod solid gjennom hele kampen, og målvaktene leverte en god kamp. Selv om vi ikke fikk spillet til å flyte offensivt, stod jentene sammen, uavhengig av utfordringene, og det fortjener de ros for.

Søndagens kamp mot Hokksund var derimot en helt annen historie. Vi spilte med mye større selvtillit og utover kamp god flyt i spillet, noe som resulterte i en overbevisende seier. Laget samarbeidet godt, spilte effektivt, og vi fikk vist hva vi er i stand til når ting stemmer.

Sosialt var helgen også en suksess. Turen ga oss tid til å knytte bånd, både på og utenfor banen, noe som er minst like viktig som det sportslige. Vi reiser hjem med gode minner, et styrket samhold, og en verdifull erfaring rikere.

Lerøy-kvalifiseringen fortsetter 12-13 oktober.

Da kan du se både Haslum damer, Haslum HK og Stabæk sine Lerøy-lag i aksjon i Nadderud Arena!