I ledelsen i 31 minutter..

Enda en gang ble det en jevn kamp. Haslum damene startet som vanlig godt, og ledet 3-0 før hjemmelaget fikk sin første nettkjenning etter nesten 5 minutter spilt. Haslum var ved flere anledninger i 1.omgang oppe i en firemålsledelse, men slurvet bort ledelsen i slutten av omgangen slik at det sto uavgjort 15-15 til pause.

Oppsal var for første gang i ledelsen etter 31 minutter og 12 sekunder, og med åtte minutter igjen på klokka står det 24-24. De siste åtte minuttene brenner Haslum 4 skudd og kaster bort 3 baller, mens Oppsal unytter ballkontrollene sine bedre. Kampen ender 29-26 med seier til Oppsal.

Thea Granlund ble kåret til banens beste, hun oppsummerer kampen slik:

«Det er selvfølgelig like irriterende å tape denne kampen også! For vi føler absolutt at vi kan ta disse poengene. Jeg synes kampen minner litt om de to første. Vi fighter bra, men blir straffet for enkle feil, og Oppsal får noen lette mål på det. Vi viser innimellom hva vi er gode for, så vi må bare fortsette med det, og prøve å luke bort feilene, så kan vi absolutt slå flere av disse lagene!»

Resultat: Oppsal – Haslum 29 -26

Lag og målscorere Haslum: Thea Granlund (1) Vilde Marsteinstredet- Ragnhild Rise Kirkeby, Nora Asbjørnsen, Veslemøy Marie Mehus (5), Tuva Pharo (3), Tilde Wilhelmsen Grønvold, Live Sønstebø (1), Sofie Fosnæss Hanssen (5), Anette Sundal, Andrea Holmsveen Moen (3), Eira Pisani Danielsen (1), Thea Andresen (2), Veriana Veliqi (1), Anniken Løvaas, Nicoline Jullumstrø (4).

Toppscorer Oppsal: Henriette Jarnang (5).