Gjensyn med Kaja Røhne

Søndag 15.9 er det tid for en ny bortekamp for Haslum damer. De reiser riktignok ikke lenger enn til Oppsal Arena, og det blir dermed et skikkelig lokal-oppgjør!

Jentene ønsker seg veldig gjerne at noen røde fans tar turen til Oppsal, men hvis man ikke har anledning sendes kampen på Tv2 play fra kl. 17.50.

Haslum-jentene ønsker å bygge videre på mye av det de har vist i de to første kampene, og lover å gi alt for å jakte sine første poeng i REMA100-ligaen.

Haslum har møtt Oppsal tre ganger de siste årene. Oppsal spilte 1. divisjon sesongen 2022/2023, men rykket rett opp igjen til REMA1000-ligaen. I fjorårets sesong møttes lagene i 3. runde i NM, hvor Oppsal gikk seirende ut 26-24.

Oppsal er et lag som satser hardt og har fått inn flere forsterkninger de siste årene, blant annet en av våre enge!

Kaja Røhne spilte 35 kamper og lagde 57 mål for Haslum sesongen 21/22 og 22/23. Etter en periode i København Håndball ble hun Oppsal-spiller.

Vi har tatt en prat med Kaja om søndagens kamp, som blir hennes første oppgjør mot gamleklubben.

Jeg gleder meg masse til kamp mot gamleklubben Haslum på søndag. Blir gøy å se igjen alle spillere og trenere selv om jeg er på andre banehalvdel. Skikkelig gøy og imponerende at jentene har klart å komme seg opp til elite, som er skikkelig fortjent! Det kommer til å bli en jevn og spennende kamp med to lag som begge ønsker å bidra med masse fartsfylt håndball og godt samspill

Kaja Røhne

Bilder fra Kaja sin tid som Haslum-spiller i møte med Oppsal.

Lykke til på søndag!

Vi heier bittelitt på Kaja, men aller mest på Haslum damer!