Ingen kasteball!

Onsdag 4.9 reiste Haslum damer til Bergen for å spille mot Tertnes. Igjen ble det en jevn kamp, og våre jenter viser at de ikke blir en kasteball i REMA1000-ligaen!

Jentene fikk en super start på kampen. De hadde god kontroll bakover, og var i føringen 2-6 etter 11 minutter spilt. Så får Tertnes straffekast i 4(!!) angrep på rad, og kommer inn i kampen igjen. Etter en god slutt på omgangen sto det uavgjort 14-14 til pause, hvor halvparten av Tertnes sine mål kom på straffekast. Haslum får likevel stresset Tertnes-jentene ved flere anledninger. Det som blir avgjørende til slutt er en svak periode i hver omgang hvor Haslum taper henholdsvis 6-0 og 5-0. Foruten disse periodene, viser jentene at de absolutt kan hamle opp med REMA1000-liga lag! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Veslemøy Mehus og Sofie Fosnæss Hanssen ble toppscorere med 5 mål hver, og Veslemøy Mehus ble også kåret til banens beste.

Resultat: Tertnes – Haslum 31-26

Lag og målscorere Haslum: Thea Granlund (1), Vilde Marsteinstredet- Ragnhild Rise Kirkeby (1), Nora Asbjørnsen (1), Veslemøy Marie Mehus (5), Tuva Pharo (1), Live Sønstebø (1), Sofie Fosnæss Hanssen (5), Anette Sundal, Andrea Holmsveen Moen (3), Eira Pisani Danielsen, Thea Andresen (4), Veriana Veliqi (1), Nicoline Jullumstrø (3).

Toppscorer Tertnes: Emma Holtet (9).

Allerede i kveld er det ny kamp for noen, når Haslum tar imot Melhus i Nadderud Arena til første NM20-kamp.

Neste REMA1000-liga kamp spilles borte mot Oppsal 15. september.