Oppskriftsmessig videre i NM

Gårsdagens NM-kamp mot Linderud/Linje5 endte som forventet med storseier til Haslum. Etter 60 minutter viste tavla 15-41 til de rødkledde. Haslum-damene startet kampen i et forrykende tempo, og selv om det glapp et par ganger bakover lagde Haslum mål i nesten hvert eneste angrep. Til pause var stillingen 6-26.

I 2. omgang ble det noe jevnere, men det var totalt sett en fin gjennomføring. Haslum fikk rullert godt på laget, og alle utespillere kom på scoringslisten! Andrea Holmsveen Moen ble toppscorer med 6 mål. Hun sier dette om kampen:

I første omgang dro vi fort ifra og leda med 20 mål etter første omgang. Alle jobbet bra bakover, slik at vi fikk kjørt bra tempo fremover! I andre omgang slipper vi oss noe ned med litt skuddbom og noen tekniske feil. Så man kan si at alt i alt, var det en helt ok kamp fra våres side. Men vi tar med oss det høye tempoet fra første omgang, og gleder oss masse til å spille NM videre.

Andrea Holmsveen Moen

Flere spillere fikk sin første offisielle kamp i Haslumdrakta. Nora Asbjørnsen, Sofie Fosnæss Hanssen, Tuva Pharo og Live Sønstebø: velkommen til klubben! Også veldig gledelig med en debutant fra egne rekker. Venstre kantspiller Kristiane Strand Mylius var med på sin første offisielle kamp med damelaget og noterte seg for 2 scoringer i debuten. Kristiane forteller følgende om kampen:

Vi åpnet kampen med en fartsfylt 1. omgang, og kom opp i en god ledelse etter kort tid. Jeg kunne derfor komme innpå banen med lave skuldre, og det var deilig å debutere i en slik kamp. Veldig gøy å få sjansen i NM, NM kamper er alltid morsomme.

Kristiane Strand Mylius

Nå blir det gjensyn med førstedivisjonslaget Nordstrand i neste NM-runde. Kampen spilles allerede førstkommende tirsdag i Nordstrand Arena.

Resultat: Linderud/Linje 5 – Haslum: 15-41.

Målscorere Haslum: Andrea Holmsveen Moen (6), Ragnhild Riise Kirkeby (5), Anette Sundal (5), Nicoline Jullumstrø (5), Sofie Fosnæss Hanssen (4), Live Sønstebø (3), Veslemøy Mehus (3), Nora Asbjørnsen (2), Tuva Pharo (2), Thea Andresen (2), Kristiane Strand Mylius (2), Eira Pisani Danielsen (1), Tilde Wilhelmsen Grønvold (1).

Toppscorer Linderud/Linje5: Andrea Meisingseth Gjendem (6).